AKTUELNO

Sve ovo nimalo nije ličilo na njega i njegovo predstavljanje pred milionskim auditorijumom.

Neviđeni komičar Dejan Tasić Tasa bio je dobro poznati učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruzi. On je pre nekoliko meseci završio svoje učešće, a pri samom izlasku dobio je mnoštvo pohvala od strane publike i gledalaca koji su cenili njegov talenat.

U superfinalnoj noći kada je konačno proglašen pobednik ovog najpopularnijeg projekta prisustvovali su svi učesnici Zadruge 1, a među njima je u studiju bio i Tasa koji je svojim ponašanjem izazvao negativnu reakciju mnogih, a zaprepašćenje se nije moglo opisati.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pre samog proglašenja pobednika, Tasa je došao na binu i počeo da pravi neprijatne scene, iako ga je obezbeđenje upozoravalo na to da će napustiti studio ukoliko nastavi da se ponaša neprofesionalno.

On je vikao, dobacivao je svojim cimerima iz Bele kuće, slikao je novinare, a tražio je i kadar kako bi se sam uslikao.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tasa se do sada nije pojavljavio i isticao tako čudno, neartikulisano ponašanje, što je začudilo sve koji su u tom trenutku bili prisutni.

Šta se sa njim dogodilo i kako će objasniti ovakav ispad pred publikom koja ga je možda bodrila dok je i sam bio učesnik, preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Dejan Tasić Tasa

'